釧路和商市場
釧路和商市場は、1954年に設立された賑やかな屋内魚介類市場です。新鮮な魚介類、干し魚、肉、野菜、菓子類を販売する約60店舗が軒を連ねています。和商市場の名物は「勝手丼」という海鮮料理です。 訪問者は市場を歩き回り、お好みの新鮮なネタを直接お店から購入し、そのネタをご飯の入ったどんぶりにのせていきます。出来上がった自分だけの「勝手丼」は中央パティオなど市場内で食べることが出来ます。
釧路和商市場
釧路和商市場は、1954年に設立された賑やかな屋内魚介類市場です。新鮮な魚介類、干し魚、肉、野菜、菓子類を販売する約60店舗が軒を連ねています。和商市場の名物は「勝手丼」という海鮮料理です。 訪問者は市場を歩き回り、お好みの新鮮なネタを直接お店から購入し、そのネタをご飯の入ったどんぶりにのせていきます。出来上がった自分だけの「勝手丼」は中央パティオなど市場内で食べることが出来ます。
Kushiro Washo Market
The Kushiro Washo Market is a bustling indoor seafood market established in 1954. Today, there are around 60 stores selling fresh seafood, dried fish, meat, vegetables, and confectioneries. The Washo Market specialty is a do-it-yourself seafood dish called katte don. Walk around the market and choose fresh ingredients from the various vendors, add them to a bowl of rice, and then eat your creation in the market, or in the central patio.