鳥羽の牡蠣
牡蠣は、鳥羽湾沿岸のプランクトンが豊富な海で繁殖します。収穫できる大きさに成長するのにおよそ1年かかる鳥羽の牡蠣は、その塩辛い乳白色の汁が賞美されています。この地域は夏に獲れる大振りの岩牡蠣(rock oyster)と冬が旬の小振りの真牡蠣(true oyster)の二種の牡蠣で有名です。12月から3月にかけて、浜には牡蠣を焼く小屋が設営され、地元の人や訪問者に食べ放題の食事を提供しています。
鳥羽の牡蠣
牡蠣は、鳥羽湾沿岸のプランクトンが豊富な海で繁殖します。収穫できる大きさに成長するのにおよそ1年かかる鳥羽の牡蠣は、その塩辛い乳白色の汁が賞美されています。この地域は夏に獲れる大振りの岩牡蠣(rock oyster)と冬が旬の小振りの真牡蠣(true oyster)の二種の牡蠣で有名です。12月から3月にかけて、浜には牡蠣を焼く小屋が設営され、地元の人や訪問者に食べ放題の食事を提供しています。
Toba Oysters
Oysters thrive in the plankton-rich waters off the coast of Toba Bay. Toba oysters, which take roughly a year to grow to full size, are prized for their briny, milky liquor. The region is famed for two species: the larger iwa-gaki (“rock oysters”), whose season is in the summer months, and the smaller ma-gaki (“true oysters”) in winter. From December through March, oyster-grilling shacks are set up on the beaches, serving all-you-can-eat feasts for locals and visitors.